jak za takie auto to cena z kosmosu, w tej cenie naprawdę jest wybór a dołozyć troszkę więcej i można mieć już niezłe auto.
Chiński Qoros 3 najbezpieczniejszym autem wg Euro NCAP ....
Zwiń
X
-
Koledzy, skośnoocy napewno nie są głupi. I jak im naprawdę będzie zależało na sprzedaży dużej ilości samochodów (tzn. jak im rynek wewnętrzny nie wystarczy), to obniżą cenę. A narazie to oni co najwyzej badają rynek europejski sprawdzając co o ich aucie sądzą Europejczycy i z pewnością nie nastawiają się na masową sprzedaż...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Koledzy, skośnoocy napewno nie są głupi. I jak im naprawdę będzie zależało na sprzedaży dużej ilości samochodów (tzn. jak im rynek wewnętrzny nie wystarczy), to obniżą cenę. A narazie to oni co najwyzej badają rynek europejski sprawdzając co o ich aucie sądzą Europejczycy i z pewnością nie nastawiają się na masową sprzedaż...
"To jest miś na miarę naszych możliwości. My tym misiem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz miś, przez nas zrobiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo!"
:szeroki_usmiechJeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZorrZamieszczone przez Agamek12Koledzy, skośnoocy napewno nie są głupi. I jak im naprawdę będzie zależało na sprzedaży dużej ilości samochodów (tzn. jak im rynek wewnętrzny nie wystarczy), to obniżą cenę. A narazie to oni co najwyzej badają rynek europejski sprawdzając co o ich aucie sądzą Europejczycy i z pewnością nie nastawiają się na masową sprzedaż...
"To jest miś na miarę naszych możliwości. My tym misiem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz miś, przez nas zrobiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo!"
:szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Przy kwotach około 50tys zł to chyba już nie ma większego znaczenia czy 50 czy 52. Zwykle nie za bardzo chcą przyjmować zamówienie na absolutne golasy.
Chyba, że dyskusja ma charakter czysto teoretyczny, a to wtedy przepraszam.O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
Zwykle nie za bardzo chcą przyjmować zamówienie na absolutne golasy.to od salonu zależy czy chce auto sprzedać. Mnie Ganinex potraktował z góry i miał wyrypane na mnie to... kupiłem gdzie indziej, taniej, lepiej i fajniej :P Za to Śliwka się nawrócił i gdyby nie fakt, że musiałbym czekać u nich o 2 miesiące dłużej na auto w tym samym konfigu to bym u nich kupił.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neoXsZa to Śliwka się nawrócił
Zamieszczone przez marlej108od rowno 50k? w Interauto zaczynaja od 52,9k, te 0,9 pewnie odpadnie, ale to jest wtedy i tak 52k.
no chyba ze masz info ze zrodla, ze rowno 50k....?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikNo, zupełnie się inaczej z nimi rozmawia. Z placu ceny mają lepsze niż tu, z netu :P(to było jeszcze przed promocyjną zniżką od skody). Ale ogólnie fajnie ze mną rozmawiali i starali się być profesjonalni w tym co robili.
Ganinex niestety ale dział sprzedaży to troszkę za wysoko tyłek nosi i ma wyrypane na klienta :/ Na serwis nie narzekam ale pochwalić też nie mogę.
Komentarz
-
-
każdy nowy gracz na rynku tak zatęchłym jak motoryzacyjny czy telekomunikcyjny robi korzystny dla klienta ruch. Play Playem, ale pamiętacie jak wyglądał rynek operatorów komórkowych, zanim pojawiło się Heyah? konkurencja została zdemolowana a ceny spadły o 2/3-3/4 stanu wyjściowego.
to samo będzie z samochodami. może segmentu drogich aut nie zawojują (czynniki pozacenowe), ale segmenty aut dla ludu i dostawczaków - z pewnością.Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
Komentarz